Als je hier bent aangekomen ben je een betrokken lezer en overweeg je om een kleine financiële vergoeding te betalen voor het lezen van mijn stukjes. Dat is mooi.

Bij de kranten en tijdschriften hebben ze voor mijn stukjes vooralsnog geen plaats. Ik schrijf ze dus zonder opdrachtgever. Niettemin heb ik veel lezers, en daarom heb ik de beslissing genomen om een (heel subtiel) verdienmodel op poten te zetten.

Ik blijf mijn stukjes gratis aanbieden, precies zoals ik altijd al deed (je kunt je HIER inschrijven op de nieuwsbrief, dan krijg je ze automatisch per mail), maar zoals je ziet zijn er nu ook twee manieren waarop je me kunt sponsoren.

EENMALIGE DONATIE

Ten eerste is er de eenmalige donatie. Er is geen minimumbedrag en alle kleine beetjes helpen.
Rekeningnummer: NL20 TRIO 0390 2952 80 tnv HA van Straten.

PLUS-ABONNEMENT

Ten tweede is er het plus-abonnement. Daarbij kies je voor een automatische overschrijving van minimaal €2,50 per maand. (Meer mag natuurlijk ook.) Daar krijg je voor terug: vanzelfsprekend alle stukjes per mail, een persoonlijke ansichtkaart in de bus, vervroegde voorpublicaties van mijn boeken, verwijderde passages en een uitnodiging voor mijn boekpresentaties. Daarnaast krijg je iedere zondag een exclusief, extra stukje waarin ik mijmer en pieker over mijn schrijfproces en de voortgang van mijn werk.

Een abonnement nemen doe je zo: Automatische overschrijving kan naar NL20 TRIO 0390 2952 80 tnv HA van Straten. Stuur een mail naar hendrik.v.straten@gmail.com met als onderwerp ‘plus-abonnement’ en zet daarin je postadres. Excuses voor het gedoe, maar als je eenmaal abonnee bent gaat het allemaal vanzelf.

Sommige weken zijn het er vier stukjes, sommige weken drie, sommige weken twee, sommige weken één en sommige weken helemaal geen. Hangt af van hoe de wind staat.

Mocht je vragen of suggesties hebben, mail me gerust: hendrik.v.straten@gmail.com.

Alle goeds!

Henk