Als je hier bent aangekomen ben je een betrokken lezer en overweeg je om een kleine financiële vergoeding te betalen voor het lezen van mijn stukjes. Dat is mooi.

Ik schrijf deze stukjes zonder opdrachtgever. Niettemin heb ik veel lezers, en daarom heb ik besloten om een (heel subtiel) verdienmodel op poten te zetten.

Ik blijf mijn stukjes gratis aanbieden, precies zoals ik altijd al deed (je kunt je HIER inschrijven op de nieuwsbrief, dan krijg je ze automatisch per mail), dus voel je vooral niet bezwaard. Maar zoals je ziet zijn er ook twee manieren waarop je me kunt sponsoren.

PLUS-ABONNEMENT

Ten tweede is er het plus-abonnement. Daarbij kies je voor een automatische overschrijving van een bedrag dat je kunt missen, laten we zeggen iets tussen de één en honderd euro per maand. Daar krijg je voor terug: vanzelfsprekend alle stukjes per mail, maar ook op zondag een exclusief, extra stukje waarin ik mijmer en pieker over mijn schrijfproces en de voortgang van mijn werk.

Een abonnement nemen doe je zo: Automatische overschrijving kan naar NL20 TRIO 0390 2952 80 tnv HA van Straten. Stuur een mail naar hendrik.v.straten@gmail.com met als onderwerp ‘plus-abonnement’. 

EENMALIGE DONATIE

Ook is er de optie van een eenmalige donatie. Er is geen minimumbedrag en alle kleine beetjes helpen. Rekeningnummer: NL20 TRIO 0390 2952 80 tnv HA van Straten. (Graag ovv ‘donatie stukjes’.)

 

En nog even om mezelf in te dekken: sommige weken zijn het er vier stukjes, sommige weken drie, sommige weken twee, sommige weken één en sommige weken helemaal geen; het hangt af van hoe de (mijn) wind staat.

Mocht je vragen of suggesties hebben, mail me gerust: hendrik.v.straten@gmail.com.

Alle goeds!

Henk