Hallo/ hoi,

Vanaf dinsdag 2 december schrijf ik twee keer per week een stukje voor de website van de Linda. Iedere dinsdagavond en donderdagavond verschijnen ze online. Henk uit huis, zo gaat het heten. Het wordt een soort van dagboek, met als hoofdthema… Nou ja, de titel zegt genoeg, neem ik aan. Weet niet of het slim is. Of ethisch verantwoord. Ik weet eigenlijk níks meer. Ik kan het geld nu goed gebruiken, zoveel is zeker. En ik schrijf nu eenmaal graag over het leven/ mijn leven. Sowieso: schrijven. Dat is wat ik kan, wat ik doe. Het énige. Vorig jaar, toen ik tijdelijk Thomas van Luyn mocht vervangen in Volkskrant Magazine, heb ik ervan kunnen proeven. Maar ik weet ook dat het nogal wat is, en dat ik nogal wat deel. Met andere woorden: damned if I do, damned if I don’t. Dus daar ga ik.