Mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Als hij naast me op de bank zit word ik gek van zijn gefriemel, genagelpulk en geteenknak, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Als ik op mijn kwaadst ben steekt hij soms zijn vingers in zijn oren of lacht hij me zelfs uit, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Hij slaat zijn jongere broertje soms veel te hard in zijn buik, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Hij heeft steeds een nieuwe tic, zoals rochelen, met zijn ogen knipperen, met een babystemmetje praten en vlak voor iedere nieuwe zin heel hard speeksel opzuigen, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Hij moet om de tien minuten plassen, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Soms, als ik alleen ben, en moe, dan zie ik een heel klein beetje op tegen zijn komst, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Hij heeft geen geduld, kan zich moeilijk concentreren, heeft een kort lontje, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Ik maak me vaak zorgen om hem, om zijn toekomst, om zijn achterstand op school, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Hij lijkt ongelofelijk veel op mij, lijkt zelfs meer op mij dan ikzelf, en ik zie hoe hem dat later zal dwarszitten, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Vaak ga ik tegelijk met hem naar bed, omdat onze dag samen me heeft gesloopt, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. De scheiding zal hem er niet kalmer op hebben gemaakt, en dat ik vind ik erg, maar ik kan er niks aan doen, en hij ook niet, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Op school wil hij me soms geen kus meer geven, maar mijn oudste zoon kwam op voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. Ik sprak zijn juf. Ze vertelde dat hij het moeilijk heeft, dat hij moeite heeft zich te concentreren, dat ze hem soms met een schot moet afzonderen. Dat hij zoveel fantasie heeft, en vooral empathie. En ze vertelde dat hij opkwam voor een meisje dat werd gepest vanwege haar huidskleur. 


Dit stukje werd eerder, in iets andere vorm, gepubliceerd in de glossy Mama & Family. Mijn stukjes verstuur ik ook als nieuwsbrief. Mijn roman heet Bidden en vallen.