… ben ik bezig met mijn voorlopig laatste Henk lift mee voor Volkskrant Magazine. Daarna zes weken zomerstop. Dit komt goed uit, want mijn roman begint inmiddels de vorm van een echt (dik) boek te krijgen. Ik zie ernaar uit om dat gedrocht eens goed bij de ballen te grijpen. De werktitel is Welkom terug, Johnny Elstak, al zal dat waarschijnlijk niet de definitieve titel worden, aangezien schrijver Auke Hulst een roman schijnt te schrijven die Slaap zacht, Johnny Idaho gaat heten. De gore hond! Maar hoe dan ook, als de goden me gunstig zijn gezind dan verschijnt het boek in 2015 bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. Ik denk dat het een goed boek kan worden, maar het kan evengoed een zeer slecht boek worden. Ik heb eigenlijk geen idee; ik ben tenslotte alleen maar de schrijver. Verder leer ik skateboarden. Ik krijg zelfs les, zodat ik met mijn zoontje kan meedoen. (Zie het filmpje hieronder.) Nou, dat was het wel. Zijn jullie weer fijn op de hoogte, klootzakken.